Societat

S'interromprà des d'aquesta nit la línia 2 del metro de La Pau a Artigues-Sant Adrià

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) interromprà des d'aquesta nit i durant el pont de Tots Sants la línia 2 del metro de Barcelona entre les estacions La Pau i Artigues-Sant Adrià per obres de manteniment de la via, ha informat TMB.

La interrupció tindrà lloc entre les 22:00 hores d'avui i diumenge que ve en acabar el servei. La resta de la línia 2 seguirà funcionant amb normalitat, de Paral·lel a La Pau i de Artigues-Sant Adrià a Pep Ventura.

La segona fase de les obres, que són incompatibles amb la circulació de trens, es portarà a terme durant el pont de la Puríssima, entre les 22:00 hores del dimecres 5 de desembre i el final del servei del diumenge 9.

El tram afectat quedarà connectat per un servei especial d'autobusos amb el mateix horari del metro, inclòs el dissabte a la nit. Els autobusos, en els quals s'haurà de validar el títol de transport, pararan a La Pau, Verneda i Artigues-Sant Adrià.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.