Societat

Gandia celebra dissabte la nit de la nostàlgia uruguaiana

A més de ballar els clàssics que marcaren l'època els 60, 70 i 80, els més menuts podran gaudir d'atraccions d'aire i de gran dosis d'entreteniment

L'associació cultural Compañeros del Uruguay es reuneix el dissabte 28 d'agost per a celebrar la Noche de la nostalgia, una cita en la que es commemorarà l'event uruguaià de major convocatòria pel que fa a les eixides nocturnes. Una cita molt especial per als immigrants uruguaians que tindrà lloc aquest dissabte 28 a partir de les 21.30 hores al poliesportiu del Raval.

En els anys 80, Pablo Lecuder va utilitzar la vespra del 25 d'agost, dia de la Independència d'Uruguai, per a crear una festa destinada a recordar i ballar els vells èxits d'aquest país.

Aquesta és, sens dubte, una cita per a tota la família, on els més menuts podran gaudir de l'entreteniment i de les atraccions disponibles, mentre els majors rememoren altres temps amb la música de Queen, Simon and Garfunke, Cat Steven, Beatles o Daire Straits, entre altres. Una cita per a tornar a reviure el romanticisme i l'esforç per la conquista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.