Societat

La Campanya Gastronòmica del Peix de Roca torna a Begur

Tindrà lloc del 30 d’abril al 5 de juny i comptarà amb la participació d’onze restaurants que presentaran diferents menús amb el peix de roca com a denominador comú

Després d’una aturada de dos anys a causa de la pandèmia de Covid-19, aquest 2022 la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca torna a Begur amb el seu format habitual, amb les energies renovades i amb ganes de seguir meravellant el paladar i els sentits dels comensals i de descobrir a tots els veïns i veïnes i visitants plats tradicionals i les últimes creacions culinàries amb el peix de roca com a denominador comú.

La campanya d’enguany arriba a la seva 23a edició de la mà de l’Ajuntament de Begur i tindrà lloc del 30 d’abril al 5 de juny, amb menús de primer nivell a càrrec de diferents restauradors, tapes de peix de roca de la mà de bars del municipi, i diferents propostes lúdiques i culturals que complementaran l’oferta gastronòmica. Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, explica que “aquesta campanya, que tradicionalment és el tret de sortida a la temporada turística, posa en valor tota l’amalgama de restauradors de primer nivell que tenim aquí a Begur. El nostre mar i la nostra costa ens ofereixen un producte únic que ens permet durant tot un mes impulsar diferents activitats al voltant d’aquest tresor culinari per a donar-lo a conèixer i posar en valor l’excel·lència dels nostres restaurants”.

L’acte inaugural de la campanya tindrà lloc el pròxim dissabte 30 d’abril a la plaça Esteva i Cruañas i ho farà recuperant els tradicionals tastets per a degustar en petit format les noves propostes culinàries de la campanya. Hi seran presents tots els restauradors que prenent part en la campanya d’enguany i el conductor serà el famós cuiner i presentador de televisió Marc Ribas.

La Campanya d’enguany comptarà amb la participació d’un total d’onze restaurants que durant un mes oferiran als comensals diferents menús amb el peix de roca com a denominador comú. A més, i una de les grans novetats d’aquesta 23a edició, serà la col·laboració de diferents bars del municipi que elaboraran una tapa del peix de roca durant el transcurs de la campanya gastronòmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Xavier Morlans
Vicari de Santa Anna. Publica ‘Capellans cèlibes. Capellans casats’ (Ed.Claret)

“Crec que el celibat dels preveres ha de ser opcional”

Barcelona

Aliada per al futur del català en l’era digital

Barcelona
gastronomia

L’octubre més gastronòmic engega motors

Sant Sadurní d’Anoia
La Garrotxa

Menys incivisme i més respecte a l’entorn a les zones de bany fluvial de la comarca

Olot
SOCIETAT

Terrassa acull el festival vegà més gran d’Europa a l’aire lliure

TERRASSA
SOCIETAT

Barcelona suma 133 agents i ja té 3.431 efectius de la Guàrdia Urbana

Barcelona
SALUT

La Catalunya Central forma en detecció precoç del suïcidi

Vic
CASTELL D’ARO

Restauren la bassa del Dofí, primera zona humida artificial catalana, 35 anys després

CASTELL D’ARO
SOCIETAT

Medinyà es prepara per acollir la 14a Fira del Conte

medinyà