Societat

Ryanair anul·la dos vols des de Girona per la vaga en un aeroport belga

El primer vol anul·lat havia de sortir de Girona amb destí Brussel·les a les 08:45 hores i el segon, a les 17:20 hores

La companyia Ryanair ha anul·lat dos vols d'avui entre Girona i Brussel·les per una vaga de treballadors a l'aeroport de Charleroi (Brussel·les Sud) i que se sumen a tres més que s'anul·laran a València, Valladolid i Madrid, segons que han informat a Efe fonts de la companyia.

El primer vol anul·lat havia de sortir de Girona a les 08:45 hores, però no ha pogut operar-se perquè l'avió de Brussel·les no ha arribat a les 08:20 hores, tal com estava previst, el que ha ocasionat les protestes dels viatgers, que no tenien constància de la suspensió del vol.

També s'ha anul·lat el vol que tenia previst sortir a les 17:20 hores de la tarda des de Girona amb destí Brussel·les.

Ryanair ha comentat que els passatgers afectats poden canviar el bitllet a una altra data alternativa fins al dia 30 d'agost, sempre que hi hagi disponibilitat de places, o demanar el reemborsament dels diners.

Malgrat que Ryanair encara no coneix amb exactitud el nombre de passatgers afectats, ha recordat que els seus avions tenen una capacitat d'uns 189 passatgers i una ocupació mitjana d'entre el 80% i el 85%.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.