Societat

Societat

L’equip ciclista del Tour de Maggie’s fa etapa a Begur

És una prova solidària amb l’objectiu de visibilitzar el càncer i recaptar fons per acompanyar les persones i les famílies que el pateixen

Els ciclistes del Tour de Maggie’s han fet etapa avui dijous a Begur. Des del 30 d’abril aquesta iniciativa fa un recorregut ciclista i solidari que traspassa fronteres i que està impulsat per l’organització britànica Maggie’s -en col·laboració amb la Fundació Kalida- amb l’objectiu de visibilitzar el càncer i recaptar fons per acompanyar les persones i les famílies que el pateixen.

Aquest recorregut c cobrirà una distància de gairebé 2.000 quilòmetres i connectarà per primer cop el centre Maggie’s Yorkshire (Leeds, Anglaterra) -des d’on va partir el tour- amb el centre Kalida Sant Pau a Barcelona, que pertany a la xarxa internacional de centres Maggie’s. En total hi participen 12 ciclistes i tots els diners recaptats es destinaran a finançar el servei de suport psicosocial integral per a persones que conviuen amb el càncer, que inclou acompanyament a pacients, així com cuidadors i familiars.

Les dues últimes etapes d’aquest tour transcorren en territori català i l’Ajuntament de Begur s’ha implicat el final d’aquesta primera etapa -iniciada prop de Narbona- i la sortida -demà divendres 13 de maig- del segon i darrer tram.

La rebuda de l’equip ciclista del Tour de Maggie’s s’ha dut a terme a l’Hotel Convent de Begur, on pernoctaran aquesta nit per a iniciar demà al matí el darrer tram. A la trobada hi ha pres part el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Begur, Jordi Carreras; el regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Feliu i el president de Kalida, Germán Castejón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia