Infraestructures i serveis

Avança la reordenació de l’accés al parc des de Roses

Els primers projectes de la reordenació de l’accés i l’aparcament al Parc Natural del Cap de Creus des de Roses facilitaran 206 places de pàrquing, 84 per a motocicletes

Els quatre primers projectes per a l’adequació d’aparcaments i millora d’accés des de Roses a les cales Murtra, Rostella, Calitjàs i cap Norfeu/Canadell del Parc Natural del Cap de Creus estan acabats i a punt per passar totes les modificacions del planejament necessàries.

Els quatre espais projecten un total de 206 places d’aparcament (122 per a cotxes i 84 per a motocicletes). Es tracta dels quatre primers projectes executius d’ordenació d’aparcaments, integrats en el pla de mobilitat del Parc Natural del Cap de Creus, que té per objectiu avançar en la regulació de l’accés motoritzat al parc natural iniciat l’estiu passat.

Les millores que proposen aquests projectes resoldran els conflictes de trànsit que es generen als accessos a les platges i cales, sobretot durant la temporada estival. Es tracta d’una ordenació que té en compte les mesures ambientals adequades, l’ús dels materials apropiats a la zona i la minimització de l’impacte visual.

L’alcalde de Roses, Joan Plana, assegura que amb aquest pla es vol assolir “una gestió del parc natural sostenible, que eviti la massificació, que millori la qualitat i l’experiència del visitant i que sigui compatible amb les activitats econòmiques que es desenvolupen dins del parc”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia