Societat

Més de 6.000 persones celebren al zoològic de Barcelona el naixement de la girafa Ba-ba

Els seus criadors creuen que, si segueix l'actual i òptim ritme de creixement, podria arribar a ser "espectacular"

Més de 6.000 persones s'han concentrat avui al parc Zoològic de Barcelona coincidint amb la festa de celebració i bateig de la girafa Ba-ba, que va néixer a finals del mes de març. Es tracta del primer mascle de girafa que neix al Zoològic en l'última dècada.

Ba-ba és el nom d'un dels personatges de televisió infantil de la Xarxa Catalana de Televisions Locals (XCTVL) i és l'escollit pels criadors per a la girafa. El grup teatral Comediants ha estat l'encarregat d'amenitzar la festa, amb gran presència de públic infantil.

La girafa Ba-ba és el primer mascle de l'espècie de l'última dècada que neix en les instal·lacions del zoològic. Ba-ba ja surt a l'exterior i acompanya els seus pares, Kiko i Kamoa, que havien tingut ja descendència, però sempre femenina, segons ha explicat a Europa Press un portaveu del parc.

Els criadors de la petita Ba-ba creuen que, si segueix l'actual i òptim ritme de creixement, podria arribar a ser "espectacular" i superar fins i tot la mida del seu progenitor, Kiko, un exemplar de gran mida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.