Societat

24 Mirades al Raval aposta per la multiculturalitat

Un projecte d'intercaniv juvenil proposa un apropament al fenomen de la immigració i la convivència intercultural a Europa

El Servei Civil Internacional de Catalunya organitza un intercanvi juvenil internacional del 10 al 16 de setembre al barri del Raval de Barcelona. El projecte, que s’anomena 24 Mirades al Raval, està finançat per la Unió Europea i l’Ajuntament de Barcelona. L'objectiu de 24 mirades sobre el Raval és, d'una banda, oferir un apropament seriós al fenomen de la immigració i la convivència intercultural a Europa. De l’altra, l’objectiu és que els participants adquireixin les tècniques bàsiques de la fotografia i el reportatge escrit com a eines de comunicació i documentació de la realitat.

Participaran en l’intercanvi joves d’entre 18 i 25 anys, provinents de quatre països europeus (Espanya, França, Irlanda i Romania), i el treball es desenvoluparà en grups internacionals. D’aquesta manera, es vol fomentar que els voluntaris tinguin l’oportunitat de conèixer de primera mà les experiències, idees i opinions d’altres joves europeus en matèria d’immigració i interculturalitat. Durant el projecte hi haurà sessions formatives (xerrades, visites, etc.), treball de camp, pràctiques fotogràfiques i altres activitats relacionades amb els centres d’interès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.