Societat

La regidoria de festes de l'Olleria retalla un deu per cent les despeses

La regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Olleria ha retallat un 10% el pressupost destinat a l'organització i difusió de les festes Patronals i de Moros i Cristians, que es desenvolupen des del 27 d'agost i fins el 6 de setembre.

No s'han recurtat actes, però sí despeses, gestionant amb els proveïdors, per tal d'aconseguir una oferta d'espectacles igual de nombrosa o més, però més econòmica, segons comenta Julià Engo, regidor de Festes.

Tot i esta reducció s'ha aconseguit diversificar i ampliar la programació musical de l'edició 2010 de les festes. Resulta com a novetat, la inclusió d'oferta teatral dins de la programació festiva, amb l'actuació del grup de mim Vol Ras, o la inclusió d'un espectacle de percussió.

Junt a esta programació, es mantenen les tradicionals orquestres, mascletades i la Nit de Revista per al públic més adult, que esta edició de les festes també podrà gaudir d'una Nit de Sarsuela.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.