Societat

Els pescadors de Tarragona creuen que els treballs per eliminar el fuel de Repsol incrementaran la contaminació del fons marí

CAMP DE TARRAGONA

El president de la Confraria de Pescadors de Tarragona, Esteve Ortiz, ha lamentat el mètode emprat per a l'eliminació del fuel que hi ha a la superfície del mar després de la fuita que es va produir a la monoboia de Respsol i ha assegurat que aquest fuel romandrà al fons del mar incrementant la contaminació del seu ecosistema.

Ortiz i els responsables d'altres confraries de la demarcació han decidit posar en mans dels advocats l'afectació que estan tenint els pescadors a causa de l'aparició de noves restes de fuel incontrolades.

La fuita supera els 500 litres, tal i com van dir
La Federació de Confraries de Pescadors de Tarragona serà l'encarregada d'emprendre accions legals un cop fetes les analítiques pertinents al cru enganxat a algunes barques. Des de la Federació es creu que la fuita és "més gran del que semblava" i està "per tot arreu".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.