Societat

L'alcalde de Vila-seca es mostra indignat perquè li van assegurar que la taca de cru estava 'sota control'

CAMP DE TARRAGONA

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, està indignat ja que quan es va donar a conèixer el vessament de cru de Repsol, des dels Serveis d'Emergències, se li va assegurar que la taca de petroli estava totalment confinada amb les barreres flotants i que fins i tot hi havia alguns equips d'emergències que ja s'estaven retirant del lloc dels fets. Més tard, i des del departament de Medi Ambient se li va desmentir ja que la taca no ha estat mai encerclada per cap tipus de barrera. Poblet s'ha queixat de que des de principis d'any ja porten tres episodis en què arriben restes de cru a la platja de la Pineda.

L'alcalde s'ha apropat aquest migdia fins la platja on ha lamentat que el cru hagi arribat fins a la sorra, tot i això confia poder tenir la platja en bones condicions per al cap de setmana. Poblet ha afegit que li resulta difícil creure les valoracions que fan des de Repsol sobre el nombre de litres de cru vessats al mar. Aquest dijous al matí el dispositiu de neteja ha estat recollint el cru que ha arribat a la sorra, tot i això, finalment s'ha decidit aturar el dispositiu i esperar a que el mar tregui tot el cru, per no haver de treure més sorra de la necessària.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.