La Fageda llança al mercat un nou flam elaborat amb ous de gallines criades a l’aire lliure
L’elaboració d’aquest producte manté la filosofia i els valors de benestar animal que caracteritzen a La Fageda
La Fageda llança al mercat un nou flam elaborat amb ous de gallines criades a l’aire lliure. Aquesta innovació, que manté la filosofia i els valors de benestar animal de la marca garrotxina; amplia i acompanya els productes ja existents de la família de postres: lacrema, la crema de xocolata i el flam de vainilla, que és el més venut de marca de fabricant a Catalunya.
Una de les principals característiques d’aquest nou producte és que està elaborat amb ous frescos de gallines criades a l’aire lliure que tenen accés permanent a l’exterior, fet que millora la seva qualitat de vida i manté els valors de benestar animal.
El procés propi d’elaboració li confereix un perfil organolèptic molt singular, amb una textura suau, lleugera en boca i un profund gust d’ou.
“La creació del flam d’ou dona resposta a les necessitats i peticions dels nostres consumidors, que ja han reconegut la qualitat del seu homòleg de vainilla convertint-lo en el flam de marca més venut a Catalunya”, ha explicat Francesc Galí, director de màrqueting i comercial.