Societat

Segona entrada massiva de subsaharians a la frontera de Melilla

Uns 40 immigrants d'origen subsaharià han intentat passar per força a Melilla per la frontera marroquina de Beni-Enzar, coincidint amb la tanda de penals del partit de futbol entre Espanya i Itàlia de l'Eurocopa 2008. La Delegació del govern espanyol ha assegurat que cap subsaharià ha aconseguit accedir a la ciutat autònoma, però l'agència de notícies marroquina MAP ha assegurat que només 20 han sigut arrestats.

Dissabte a la matinada 70 subsaharians van intentar fer el mateix i pel mateix mètode –corrent– cap les 4.30 h. Per ara, n'han sigut detinguts uns 58, segons fonts oficials.

Tant la Policia Nacional com la Guàrdia Civil, així com les forces policials marroquines, estaven advertides que es podrien repetir els intents per creuar la frontera i han utilitzat material antiavalots.

Fa dos anys
L'última temptativa d'entrada massiva a Melilla es va fer l'any 2006 per Nadal, quan desenes d'immigrants subsaharians van intentar saltar la tanca tres vegades gràcies a unes llargues escales.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.