Societat

Troben el cadàver d'una dona en un pis del barri de Gràcia de Barcelona

ZONA METROPOLITANA

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’una dona d’uns 30 anys en un pis del carrer Camprodon, al barri de Gràcia. Encara que la víctima va aparèixer amb una bossa de plàstic al cap, els investigadors no s’aventuren a confirmar si es tracta d’un assassinat o d'un suïcidi fins que no tinguin els resultats de l’autòpsia i de les proves toxicològiques. La raó és que ni el cadàver presentava signes d’haver-se defensat ni en el domicili es van trobar senyals de violència.

Els Mossos es van desplaçar fins el número 38 del carrer Camprodon després de rebre, ahir a dos quarts de tres del migdia, una alerta sobre la troballa d’un cadàver. Tot i que semblava clar que la dona havia mort per asfíxia, no es va poder determinar, sense un examen més profund, si va ser o no a mans d’una tercera persona.

El cos no presentava hematomes evidents ni hi havia senyals que indiquessin que la víctima hagués intentat treure’s la bossa. Al domicili, un pis que es lloga per dies, tampoc es va trobar cap accés forçat ni un escenari –amb objectes trencats o desordenats– que fes pensar en una baralla o una altra situació violenta. La investigació policial també es veu complicada perquè la víctima no duia cap identificació a sobre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.