Societat

La jutge autoritza repatriar el cadàver de la turista italiana assassinada a Lloret

La titular del jutjat d'instrucció número 1 de Blanes ha autoritzat la repatriació del cadàver de la jove turista italiana Federica Squarise, que va aparèixer morta el passat 7 de juliol a Lloret de Mar (Selva), una setmana després de la seva desaparició.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha informat que la jutge de Blanes va autoritzar ahir dimarts el trasllat del cos al seu país, després de rebre el resultat de l'autòpsia. A més dels resultats de l'autòpsia, la jutge ha rebut els primers resultats de les proves d'ADN, que també confirmen que el cos és el de Federica Squarise.

Ara són les autoritats sanitàries i l'Institut de Medicina Legal de Girona, on ha estat el cos des que va ser trobat, els que concretaran els detalls tècnics i s'encarregaran de dur a terme el trasllat fins al poble de Pàdua d'on era originària la noia.

El presumpte assassí de la jove, Víctor D.S., un cambrer uruguaià de 28 anys, és a la presó des de divendres passat dia 11 com a autor confés del crim.

Federica Squarise va desaparèixer l'1 de juliol a la matinada després de sortir de festa amb una amiga a la zona d'oci nocturn de Lloret de Mar. El seu cadàver es va trobar una setmana després nu i semienterrat al jardí de Can Saragossa, a uns deu minuts a peu d'on va desaparèixer.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.