Societat

Can Ruti confirma que el focus de l'incendi va ser "extern" i aliè a les instal·lacions del centre

ZONA METROPOLITANA

El gerent de l'hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, Enric Argelagues, ha afirmat aquest divendres que la policia científica dels Mossos d'Esquadra ha descartat que el foc de dimecres tingués origen en les instal·lacions del centre i assegura que el focus era "extern" i que es va produir de manera fortuïta.

Argelagues ha apuntat que l'hospital ha recuperat "pràcticament" la normalitat i que les 135 operacions quirúrgiques suspeses pel succés es faran totes abans del 31 de desembre. Davant algunes afirmacions sorgides des del Col·legi d'Enginyers Industrials que qüestionaven la seguretat a Can Ruti, el director de l'Institut Català de la Salut, Francesc José Maria, apunta que són "com a mínim agosarades" i afegeix que no tenen "cap mena de fonament pràctic i real". José Maria té previst reunir-se aquest mateix divendres amb el degà del Col·legi per aclarir aquesta qüestió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.