Societat

Cremen quatre cotxes en una mateixa zona a Mataró durant la matinada

Societat

Quatre cotxes han cremat entre les dues i un quart de quatre de la matinada d'aquest divendres a Mataró, tots a la mateixa zona, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els cotxes estaven aparcats a l'aire lliure. El primer incendi s'ha produït pocs minuts abans de les dues al quilòmetre 644 de la N-II; el cotxe, un Renault Twingo que ha cremat completament, estava a davant de l'empresa Renault. El segon ha estat a un quart de tres, al carrer Narcís Monturiol cantonada amb Juan de la Cierva; el cotxe era un Toyota Carina amb matrícula de Barcelona que també ha cremat totalment.

Mitja hora més tard, a tres quarts de tres, un Renault 19 amb matrícula de Girona cremava al carrer Miguel de Cervantes 75. Aquest incendi ha afectat parcialment la part del darrere d'un Opel Astra que estava aparcat al costat. L'últim incendi ha estat a un quart de quatre al carrer Puig i Pidemunt, en un Renault Space amb matrícula de Barcelona.

Una dotació dels Bombers de la Generalitat ha treballat en les tasques d'extinció de l'incendi. Les diligències han passat a mans dels Mossos d'Esquadra, que estan investigant el cas.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.