Societat

El Carnet Jove regala un viatge de fi de curs a Tunísia

L’oferta inclou 7 dies de viatge, els bitllets d'avió, l’allotjament en un hotel de 3 estrelles i l'assegurança de viatge

Per inscriure’s només cal ser universitari i titular del Carnet Jove. El guanyador del sorteig podrà convidar a 19 companys de classe per fer un viatge a Tunísia, això sí, la resta d’estudiants han de ser també titulars del Carnet Jove i han d’estudiar al mateix centre universitari. La inscripció s’ha de fer a través de la web del Carnet Jove, a l’apartat de Connecta’t (www.carnetjove.cat).

L’oferta inclou set dies de viatge, els bitllets d’anada i tornada, l’allotjament en un hotel de 3 estrelles i l'assegurança de viatge. El termini per presentar les sol·licituds és fins a principis de febrer.

Aquesta proposta forma part d'un projecte per promoure i motivar la mobilitat entre els joves i promocionar el turisme cultural entre aquest col·lectiu. La segona fase d'aquest projecte, que s'iniciarà a principis de 2008, anirà destinada als estudiants de Secundaria, Batxillerat i cicles formatius.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.