Societat

Greenpeace suspèn Nintendo

Segons la ONG, tan Microsoft com Nintendo triguen molt a eliminar els elements tòxics que componen elsseus productes

La ONG ecologista Greenpeace, a través de l'informe 'Greeners Electronics Guide', ha qualificat amb 0 sobre 10 la implicació de l'empresa japonesa en la protecció del medi ambient i la seva contribució a l'efecte hivernacle. També ha suspès Microsoft amb un 2,7. D’altra banda Sony s’ha col·locat en una bona posició de respecte al medi ambient amb un 7,3.

Per treure bona nota en aquest informe, Greenpeace es basa en la no utilització de residus tòxics en la fabricació dels components i l’existència d’un sistema de recollida d’aparells obsolets o avariats per dedicar-los al reciclatge.

Segons ha publicat la ONG, tan Microsoft com Nintendo triguen molt a eliminar les substàncies tòxiques dels components dels seus productes, mentre que Sony no triga tant gràcies, principalment, al sistema de recollida de residus dels EEUU.

Greenpeace conclou l’informe destacant que les vendes de consoles van créixer quasi un 15% l’any passat i, en total, ja es comptabilitzen 62,7 milions d’unitats a tot el món.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.