Societat

La plaça Rius i Taulet serà rebatejada com a Vila de Gràcia

El 56% de les 1.256 persones que han participat en la consulta popular convocada pel districte de Gràcia per canviar el nom de l'actual plaça de Rius i Taulet s'han decantat per "rebatejar-la" com a Vila de Gràcia, mentre que un 29,3% prefereixen que es mantingui la seva actual denominació.

El districte ha destacat, per mitjà d'una nota de premsa, l'"alt grau de participació" en aquesta consulta, que ha estat d'un 2,1% del total de població de la vila.

Un 6,1% dels participants s'han mostrat partidaris que la plaça recuperi el seu antic nom de Plaça d'Orient, mentre que un 4,5% es decanta pel de Plaça del Rellotge.

Uns altres suggeriments dels veïns per a anomenar aquest emblemàtic espai en el qual es troba la seu del districte són plaça de la Campana, plaça de Mercè Rodoreda, del Campanar de Gràcia, d'Albert Musons o de la Torratxa.

El resultats es presentaran a la ponència de nomenclàtor dels carrers i places de Barcelona i s'espera que el canvi es faci efectiu a bans de l'estiu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.