Societat

Desmantellen un taller de joguines il·legal a Lloret de Mar

S’han comissat més de 90.000 articles falsos i es va detenir el responsable de la infraestructura

La Policía Nacional i la Policia Local de Lloret de Mar han desmantellat un taller de joguines il·legal al municipi i han comissat més de 90.000 articles falsificats, segons informa l’ACN. Durant l’operació, els agents van detenir el responsable del taller, un home de 44 anys, a qui s’acusa d’un delicte contra la propietat industrial. Després de passar a disposició judicial ha quedat en llibertat provisional.

L’operació policial conjunt va culminar una investigació iniciada després que la Policia Local de Lloret de Mar comprovés que el negoci no tenia cap mena de llicència d’activitat. En paral·lel, la Policía Nacional també es va posar en contacte amb algunes de les marques de joguines, i totes van denunciar que els articles que es guardaven en aquest local eren falsificacions. Arran d’això, els agents van portar a terme una entrada i escorcoll al local. Durant l’operació, els policies van veure que el taller tenia dues estances diferenciades. La primera servia com a magatzem i a la segona és on es muntaven els blísters de les joguines i es transferien les imatges a diferents articles. Al magatzem, la policia hi va comissar fins a 90.013 joguines i articles falsificats. Entre aquests últims, hi havia peluixos, tasses i ninots. Moltes d’aquestes joguines, segons subratlla la Policia Nacional, contenien peces petites que podrien ser perilloses per als nens.

LA XIFRA

90.013
és el nombre
de joguines i articles falsificats que han estat comissats en l’operatiu policial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia