Educació

PALAFRUGELL

Gastronomia a l’Escola d’Hostaleria

L’Escola d’Hostaleria i Turisme de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell ha estrenat unes jornades de gastronomia amb la implicació del cuiner Toni Izquierdo, el Bar Muntanya de l’entitat Trampolí i el Museu del Suro. Hi han participat alumnes de PFI d’hostaleria; grau mitjà de cuina i serveis en restauració, forneria i pastisseria, i els superiors de direcció de cuina i gestió d’allotjaments turístics. L’alumnat ha aprofitat l’experiència de cuiners del Baix Empordà, sobre productes de proximitat, cellers de tres DO, baristes, bartenders i empresaris i emprenedors del món de la forneria i la pastisseria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

memòria

Els descendents d’espoliats pel franquisme, a l’expectativa

barcelona
societat

La plataforma ‘No és un vial’ diu tenir el compromís d’Illa per fer la variant

olot
salut

L’OMS aprova la primera vacuna global contra l’mpox

barcelona
societat

Illa afirma que acollir els nouvinguts no posa en perill la identitat catalana

olot
partits

Colau lliga el seu futur a l’articulació d’un gran front de les esquerres

barcelona

Millores als patis, pavellons i patrimoni, l’escollit al pressupost participatiu de Castellar

CASTELLAR DEL VALLÈS

Un 8,3% més de visites al Tibidabo durant l’estiu amb l’obertura de Merlí

BARCELONA

Renfe recupera el servei a a l’R4 i l’R8 entre Martorell Central i Molins de Rei-Granollers Centre

CASTELLBISBAL
política

Demana a Illa una solució per a la saturació del servei d’urgències durant l’estiu

blanes