Més de tres-cents quilos de trinxat a Puigcerdà
La Festa del Trinxat de Puigcerdà repartirà el 25 de febrer un trinxat fet amb 150 quilos de col d’hivern i 150 de trumfes a un miler de comensals. En aquesta edició, que es fa al pavelló poliesportiu de la capital ceretana, hi participen vint-i-cinc restaurants, una vintena de cuiners i ajudants de cuina, sis pastisseries i cinquanta cambrers. El sopar del trinxat és un aparador de la gastronomia local i dels productes de quilòmetre zero. Les cols i les patates les posa l’Ajuntament i quinze restaurants col·laboradors elaboraran el trinxat. El sopar inclourà una degustació d’embotits i formatges del Pirineu i uns entrants de bacallà cuinats pel col·lectiu Cuina Pirinenca de Cerdanya, així com els típics cignes de nata de postres elaborats per sis pastisseries d’arreu de la vall. Els tiquets es poden adquirir a l’oficina de turisme.