Societat

Empresonen l'indigent detingut per haver-ne matat un altre en una baralla a Sant Martí

L'home acusat de la mort d'un indigent al districte de Sant Martí de Barcelona ha ingressat a presó aquest dissabte. Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest divendres a la matinada Alexander R., de 27 anys, nacionalitat ucraïnesa i amb domicili desconegut, acusat d'homicidi.

La víctima va morir dimecres passat com a conseqüència de les lesions que va patir fa un mes en el marc d'una baralla, entre la víctima i el detingut, que es va produir en una fàbrica abandonada del districte el 29 de febrer.

Alexander R. ha passat a disposició judicial aquest dissabte i el jutge n'ha disposat l'ingrés a presó. El fets van passar el 29 de febrer quan el detingut va agredir presumptament dos indigents a Sant Martí. Un dels ferits va ingressar en estat molt greu a l'Hospital del Mar i va morir dimecres passat com a conseqüència de les greus lesions que va patir. L'altre individu va ingressar també a l'hospital però va ser donat d'alta dos dies després.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.