Societat

Direcció i sindicats de TMB acorden negociar dos dies per setmana sense fixar cap termini màxim

Treball

La direcció de TMB i el sindicats dels col•lectiu de conductors d'autobusos han acordat aquest dilluns un nou calendari de negociacions per mirar de solucionar el conflicte obert i que estableixi dos reunions setmanals sense fixar cap termini màxim per arribar a un acord.
Així ho ha anunciat aquest migdia el vicepresident de TMB, Dídac Pestaña, que ha explicat també que la negociació se centra únicament en el reial decret aprovat el juliol passat sobre l'aplicació de descansos diaris de 30 minuts.

Un cop més, durant la reunió d'aquest dilluns a TMB, s'ha posat de manifest les distàncies que continuen havent-hi entre la direcció i CGT i ACTUB, sindicats convocants de la vagues, ja que mentre els primers proposen que els trenta minuts de descans que marca pels conductors d'autobusos el nou Reial Decret es facin fora de la jornada laboral, la proposta dels sindicats és justament la contrària, que aquests descansos es comptin com a temps treballat i per tant s'incloguin dins la jornada laboral.

En aquesta primera reunió, només s'ha avançat presentant cada una de les parts la seva proposta per aplicar el Reial Decret d'àmbit estatal aprovat el juliol passat i que té com a objectiu millorar la seguretat viària en les empreses del transport.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.