Societat

societat

La T-Jove fins als 30 anys s’estrenarà el 15 de març

L’ampliació de la T-Jove fins als 30 anys s’estrenarà el 15 de març a l’àrea de Barcelona i un mes més tard, el 15 d’abril, al conjunt de Catalunya. Així ho va anunciar ahir el conseller de Territori, Juli Fernàndez, en una entrevista al programa Els matins de TV3.

El títol tindrà un preu únic de 80 euros per a totes les zones, tot i que amb el descompte del 50% seran 40 euros, i per poder obtenir-lo caldrà fer servir la T-Mobilitat. Actualment el preu d’aquest títol de transport trimestral per a una zona ja és de 40 euros amb la bonificació del 50% i a partir d’aquí va pujant fins a superar els 100 euros si és per a cinc o sis zones.

Fins ara la T-Jove estava adreçada a joves menors de 25 anys. Pel conseller, aquesta mesura, inclosa dins del paquet anticrisi en l’acord de pressupostos, “es notarà en el dia a dia” del transport públic, tant a l’ATM com a la resta de Catalunya, ja que es podrà fer servir també a Girona, Lleida i Tarragona. “Això és treballar per l’equilibri territorial”, va defensar durant l’entrevista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia