Societat

Imma Mayol avisa que les dutxes de les platges de Barcelona no funcionaran aquest estiu

Les dutxes de les platges urbanes de Barcelona no funcionaran aquest estiu per primera vegada des que es van instal·lar, de manera que els banyistes hauran de tornar a les seves cases i hotels amb sorra, a l'espera que la Generalitat aixequi el grau d'excepcionalitat 2.

La segona tinenta d'alcalde de Barcelona, Imma Mayol, ha recordat avui, a la presentació del dispositiu municipal, que gràcies a les pluges, els anteriors set decrets de sequera es van aixecar abans que calgués arribar a aquest extrem de deixar sense aigua les dutxes, com pot passar aquesta campanya estival.

"Hem establert un criteri, i si la situació millora mirarem d'obrir-les, però l'objectiu del dispositiu és que hi hagi la mínima afectació als ciutadans davant una situació d'emergència com la que estem vivint, i a mesura que ens normalitzem, normalitzarem també els serveis", ha explicat Mayol.

El dispositiu estival funcionarà del 15 de juny al 30 de setembre, i implica als diferents serveis municipals amb l'objectiu de cobrir les necessitats que comporta un major ús de les vies i els espais públics com platges, parcs o places, amb una actuació conjunta dels equips de neteja, serveis socials, transport públic i Guàrdia Urbana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.