Infraestructures i serveis

Banyoles es vol reforçar com a destí turístic de benestar i esportiu

L’Ajuntament ha presentat als ciutadans les línies mestres de l’ús que donarà als 2,3 milions que rebrà de la UE

La construcció d’un gran parc d’aigua, l’ampliació de la xarxa de carrils bici, la millora de la zona esportiva de l’estany o la construcció d’un aparcament per a autocaravanes són algunes de les actuacions a les que l’Ajuntament de Banyoles destinarà els 2,3 milions d’euros que rebrà dels fons europeus Next Generation i que ha d’executar en tres anys.

L’alcalde, Miquel Noguer, ho ha presentat aquest vespre a la ciutadania en un acte a l’auditori de l’Ateneu, en companyia de la regidora de promoció econòmica, Anna Tarafa. Segons han dit, amb aquestes inversions es vol promoure un model de desenvolupament turístic sostenible, competitiu i intel·ligent que permeti consolidar Banyoles com a destinació líder a nivell de turisme lúdico-esportiu; diversificar l’oferta cap a un turisme slow i soft vinculat al benestar, l’aigua, la natura i la cultura amb una oferta de productes turístics atractius, especialitzats i segmentats que enllacin l’estany amb el centre de la ciutat; i posicionar Banyoles com La Ciutat de l’Aigua, una destinació verda que fomenta un estil de vida saludable i que sigui un referent a nivell de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia