El Vívid es posa en marxa amb un 72% de les entrades venudes
De la seixantena d’activitats programades, una quinzena ja han exhaurit les entrades i una dotzena més ofereixen les últimes places
El Vívid , el festival de l’enoturisme a la Costa Brava, enceta aquest dissabte la desena edició amb el 72,3 % de les entrades venudes. Concretament, una quinzena de les activitats programades han exhaurit les entrades i una desena més n’ofereixen les últimes places. Les propostes amb major nivell d’ocupació són els esmorzars de forquilla entre vinyes i els diversos maridatges programats en aquesta edició.Per això, causa de l’elevada demanda, diverses propostes han ampliat l’aforament o s’han programat noves sessions. És el cas de l’esmorzar entre vinyes al celler Mas Llunes, amb el xef Pep Amiel, o l’activitat Taller d’elaboració artesana de xocolata i vins amb la sommelier Laura Masramon.
Durant el mes d’abril el Vívid oferirà una seixantena d’activitats presencials per gaudir del vi i del territori empordanès. La programació d’activitats es divideix en vuit categories: tastos singulars, maridatges per perdre els sentits, àpats que fan festa, esmorzars entre vinyes, experiències vil·lennials, rutes de vi i natura, melodies de vi i escapades Vívid.
Cada any, el Vívid registra la participació d’una mitjana de dos mil assistents, procedents principalment de les comarques gironines (66 %), però també de Barcelona (34 %). La mitjana d’ocupació se situa en el 80 %. Una de les dades que posa de manifest la bona acollida que té el Vívid entre els afeccionats al vi catalans és l’elevat nivell de satisfacció del públic assistent, ja que més del 95 % dels usuaris fa una valoració «molt bona» o «bona» de la seva participació al festival.