Societat

Condemnen a 12 anys de presó un veí de Barcelona que va intentar assassinar la dona clavant-li ganivetades mentre dormia

ZONA METROPOLITANA

La Secció Vintena de l'Audiència de Barcelona a condemnat Juan Carlos Campos a dotze anys de presó per intentar assassinar la dona en el domicili que compartien a Barcelona el 24 de maig del 2006. A banda de la pena de presó el tribunal obliga el condemnat a indemnitzar la víctima amb 108.000 euros per les lesions i les seqüeles que va patir en aquesta agressió. La sentència indica que el condemnat va arribar de matinada al pis que compartia amb la dona i una filla de 3 anys, i mentre la víctima dormia va agafar un ganivet i li va clavar en diverses ocasions. La dona va despertar-se i va intentar fugir tot i que el condemnat la va seguir i al passadís li va clavar una altra ganivetada a l'esquena, quedant-se ella estirada al terra inconscient amb l'arma clavada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.