Societat

Detenen el sospitós del crim de Lloret, que confessa el crim

Cas Federica

La policia local de Tarragona va detenir ahir a la nit el principal sospitós de l'assassinat a Lloret de la jove turista italiana Federica Squarise. Víctor Díaz Silva, conegut amb el sobrenom del Gordo, estava en parador desconegut des que el cap de setmana passat havia prestat declaració davant dels Mossos d'Esquadra.

Segons fonts municipals, el sospitós va ser identificat per un veí en un establiment de menjar ràpid pakistanès del carrer Pere Martell de la capital tarragonina cap a les 21.30 hores. Després de rebre l'avís, la policia local va cercar el sospitós fins que el va detenir sense que oposés resistència a la confluència dels carrers Pere Martell i Eivissa. Segons fonts de la policia local, Silva no es va resistir en el moment de la detenció i va reconèixer que era l'autor de l'assassinat de la jove italiana.

Un cop detingut, Silva va ser portat a l'Hospital de Santa Tecla per tal de fer-li un reconeixement mèdic abans de ser entregat a la Policia Nacional de Tarragona. A primera hora d'avui, serà traslladat pels Mossos a Blanes (Selva), on hi ha el jutjat que instrueix les diligències del cas.

Els Mossos d'Esquadra, que van sol·licitar la col·laboració d'altres cossos policials, havien repartit fotografies del sospitós després de detectar la fugida del Gordo.

El cos de la noia de 23 anys va ser localitzat dilluns a la finca de Can Saragossa de Lloret de Mar. Tal com va avançar l'AVUI dimarts, les investigacions dels Mossos sempre s'havien centrat en Díaz perquè segons les imatges d'una càmera de seguretat va ser l'última persona amb qui va estar Federica abans de desaparèixer.

D'altra banda, l'advocat de la família de la víctima, Aldo Pardo, va avançar que la fiscalia de Pàdua ha obert un sumari del cas i que espera rebre informació dels seus homòlegs a Catalunya. El consolat d'Itàlia a Barcelona s'encarregarà de la repatriació del cos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.