Infraestructures i serveis

infraestructures

Illa atribueix a manca de decisió el bloqueig de la B-40

Afirma que “no podem trigar 30 anys a decidir per on passa” i reclama infraestructures “per seguir generant prosperitat”

Respon a la petició patronal de rebaixa fiscal que calen recursos per tenir “bones institucions públiques”

El primer secretari del PSC i cap de l’oposició al Parlament, Salvador Illa, ha atribuït a la manca ”de decisió” el bloqueig en la construcció de la B-40 al Vallès, un projecte ja polèmic abans de la crisi econòmica del 2008 i aturat i empantanegat des que van ensorrar-se els pressupostos públics els anys posteriors. En el fòrum organitzat avui pel diari elEconomista, el líder socialista ha retret que “no podem trigar 30 anys a decidir per on passa” en relació a les polèmiques repetides entre partits i proteccionistes durant dècades respecte d’aquesta via de gran capacitat. Després que dilluns el ministeri de Transports i el departament de Territori arribessin a un principi d’acord per desbloquejar el tram de Terrassa a Sabadell com una circumval·lació, Illa ha reivindicat la construcció d’ “infraestructures modernes” perquè són “condició necessària per seguir generant prosperitat” segons informa EFE.

En el fòrum en què també ha participat el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, Illa ha demanat “prudència” als que reclamen una rebaixa de la pressió fiscal a Catalunya com volen els empresaris perquè, ha advertit, “no s’ha d’oblidar la necessitat de tenir bones institucions públiques” per prestar els serveis a la ciutadania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.