Societat

Uns amics van delatar el sospitós del crim de Lloret

Successos

Uns amics de Víctor Díaz Silva, el Gordo, el sospitós de matar la turista italiana Federica Squarise, el van delatar a la policia local de Tarragona. Díaz Silva els va demanar refugi a Tarragona i els amics el van delatar a la policia.

El detingut aquest dimecres a Tarragona i principal sospitós de la mort de la turista italiana de 23 anys passarà a disposició judicial al jutjat de Blanes. Víctor Díaz Silva, el Gordo, va reconèixer els fets en ser detingut. Federica Squarise va desaparèixer el passat 30 de juny després de sortir de festa per Lloret de Mar. Després de dies de recerca intensa dimarts passat van trobar el cadàver a prop de les dependències municipals de Can Saragossa.

Víctor D.S. ja va ser interrogat mentre Federica estava desapareguda. El detingut ha passat la nit a les dependències policials de Tarragona i ha sortit cap a Blanes, on ha de passar a disposició judicial després de declarar a la comissaria dels Mossos.
A dos quarts d'una del migdia el detingut ha sortit de la comissaria dels Mossos del polígon de les Gavarres de Tarragona enmig d'una gran expectació i amb nombrosos mitjans de comunicació. El detingut, que ha aparegut rapat, ha sortit a cara descoberta, amb el cap baix, i un furgó policial el trasllada en direcció a Blanes.

La televisió italiana SKY ha difós una fotografia de Federica Squarise i Víctor Díaz Silva en actitud carinyosa hores abans de la mort de la turista italiana. La foto podria haver-se fet en un local pròxim a l'hotel Flamingo, on s'allotjaven Federica i la seva amiga.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.