Administracions

mobilitat

Restriccions al passeig de Catalunya de Torroella per dinamitzar-lo

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí tornarà a aplicar restriccions de trànsit al passeig de Catalunya. Segons el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Martinoy, aquesta mesura s’aplicarà arran de l’experiència positiva de les restriccions de trànsit durant els mesos d’estiu dels darrers anys. La restricció del trànsit es farà en sentit ascendent i descendent, i el trànsit es desviarà pel passeig Vicenç Bou. La circulació amb vehicles estarà permesa als veïns i veïnes per accedir als garatges i als conductors que hagin de retirar els seus vehicles en el cas que els hagin estacionat en zona blava.

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí vol agrair als veïns la col·laboració per contribuir al fet que el passeig de Catalunya continuï sent un dels epicentres de la vida social i de la mobilitat urbana de la vila. Segons Martinoy, l’objectiu és intentar acotar al màxim les dates amb més volum de visitants; per això s’ha acordat que els períodes que es tallarà a la circulació seran: el 23 i 24 de juny; del 30 de juny al 2 de setembre, així com el 8 i el 9 del mateix mes. L’horari de restricció de la circulació de vehicles serà des de dos quarts de nou del vespre fins a dos quarts d’una de la matinada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.