Societat

La Plataforma 25N proposa a l’Ajuntament de Badalona un pla transversal contra la violència sexual

Volen presentar una proposta detallada a final de mes perquè el consistori coordini les actuacions

La Plataforma 25-N, integrada pels sindicats UGT i CCOO, la Federació d’Associacions Veïnals de Badalona (FAVB) i la Federació Dones Badalona, ha presentat avui un pla d’actuació integral contra la violència sexual perquè el coordini l’Ajuntament de Badalona. La voluntat és poder treballar amb tots els agents implicats, a més del consistori, cossos de seguretat, entitats escolars, jurídiques i d’altres de la ciutat. Entre altres mesures plantegen accions de formació, orientació i prevenció, especialment entre menors. Abans d’acabar el mes de juny tenen una cita amb la regidora de Gent Gran, Feminisme i LGTBIQ+ i Diversitat Funcional, Florència Badia.Volen anar sumant entitats de la localitat perquè sigui un pla transversal i demanar-li que ho coordini.

La Plataforma 25-N també presentarà la proposta en el Consell de Dones convocat per al proper 5 de juliol. Una de les primeres mesures d’aplicació immediata que ha suggerit Solaz és la instal·lació de punts liles al barri de Sant Roc i als centres comercials de Badalona. Així mateix, ha apuntat com “a bon punt de partida” la formació als instituts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.