Societat

La Rambla de Barcelona recupera per unes hores les cadires de lloguer

Van estar des del segle XVIII fins a l’any 2000

Forma part del programa de la segona edició de la Rambla Vila del Llibre

La Rambla de Barcelona recuperarà demà diumenge les cadires de lloguer que es podien trobar des de finals del segle XVIII i fins a l’any 2000. Segons ha informat l’estudi d’arquitectura Forma i ha recollit EFE, en el marc de la segona edició de la Rambla Vila del Llibre, la Rambla lluirà “una de les seves imatges històriques” i recordarà els “anys daurats d’aquest espai obert i social”.

La fotografia de record es farà a dos quarts de dotze amb una quarantena de cadires, amb una gegant, de 2,5 metres d’altura, mentre el cronista Lluís Permanyer explicarà la història d’aquest servei.

També es retrà homenatge a l’escriptor xilè Roberto Bolaño, que va residir a la zona durant uns anys, i es recordarà la visita a aquest carrer del físic Albert Einstein, fa cent anys.

Durant tot el cap de setmana, l’estudi Forma presenta una exposició dins el festival Vila del Llibre amb la cadira gegant, amb uns plafons que expliquen la història d’aquest servei, amb fotografies de l’època. Organitzada per Amics de la Rambla i la Xarxa de Vilas del Llibre, la Rambla Vila del Llibre és una proposta transversal, per a tota la família, per tornar a omplir La Rambla, entre avui dissabte i demà diumenge, de llibres i barcelonins, i reconquerir el passeig a través de la cultura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.