Societat

L'Ajuntament de Barcelona recull 27 tones de residus de les platges

Nit de Sant Joan

L'Ajuntament de Barcelona ha recollit 27 tones de residus de les platges de la ciutat, on unes 85.000 persones van celebrar la revetlla de Sant Joan, segons ha explicat la regidora de Prevenció, Seguretat i Mobilitat, Assumpta Escarp, que ha assegurat que el dispositiu especial per a aquesta nit ha funcionat satisfactòriament.

"M'agradaria que les 27 tones d'escombraries que es van recollir a la platja després de la revetlla fossin evitables, però és difícil perquè hi ha un gran consum de llaunes i es llancen petards", ha afirmat Escarp.

La regidora ha explicat que bona part de les actuacions de la Guàrdia Urbana van ser de caràcter preventiu de la venda il·legal d'alcohol. El cos va confiscar 61.000 llaunes i va imposar 114 multes per incompliment de l'Ordenança de Convivència i 14 més per actes vandàlics, com la crema de contenidors.

La Guàrdia Urbana va augmentar un 24% les intervencions per venda ambulant, pel que s'ha passat de les 7.437 entre gener i maig del 2007 a les 9.222 del mateix període d'aquest any.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.