Infraestructures i serveis

SERVEIS

Blanes reforça el servei de transport urbà

Ho ha provocat les reiterades incidències registrades darrerament

S’incorporen dos nous autobusos

Un ja funciona per cobrir les línies L3 i L5, i l’altre ho farà la setmana vinent a la L2

L’Ajuntament de Blanes ha decidit reforçar el servei de transport urbà, davant les reiterades incidències registrades en relació a aturades constants dels vehicles per avaries, i altres incidents que han obligat en més d’una ocasió a interrompre la seva circulació. Aquest funcionament anòmal ha repercutit negativament en els usuaris, que no disposen de cap altre mitjà de transport per moure’s per la ciutat.

Vista la gravetat de la situació, el consistori ha demanat al concessionari del servei que solucioni la problemàtica, dins les reduïdes possibilitats que hi ha de poder-ho fer. Això és perquè no es pot introduir cap canvi substancial, donat que la concessió del servei s’ha hagut d’anar prorrogant durant els anys anteriors, desencadenant una situació de difícil solució.

Dos nous vehicles

Per millorar la situació de manera temporal mentre no es liciti el nou contracte, el govern blanenc ha decidit incorporar dos nous vehicles al servei de transport col·lectiu urbà: un d’ells ja ho ha fet aquesta setmana per cobrir les línies L3 i L5, mentre que l’altra ho farà la setmana vinent per a la línia L2. Els dos nous autobusos han hagut de ser necessàriament llogats, perquè l’actual situació contractual no permet la seva adquisició.

L’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, ha mostrat la seva preocupació i l’esperança que es pugui trobar una solució satisfactòria: “Som conscients que cal elaborar una proposta coherent i definitiva per resoldre aquesta problemàtica, que ja fa massa temps que s’arrossega. De moment hem parat el cop, però no n’hi ha prou amb aquestes dues incorporacions de nous autobusos. Cal que d’una vegada per totes treballem una proposta coherent i definitiva que resolgui els dèficits de serveis que repercuteixen en la ciutadania”.

En relació a aquest darrer extrem, el batlle ha explicat que s’ha demanat a l’equip de tècnics i tècniques de l’Ajuntament de Blanes que accelerin el Pla de Mobilitat que també fa temps que s’està acabant d’elaborar: “Confiem que, d’aquesta manera, es pugui resoldre també un altre problema de mobilitat que patim a Blanes: la manca de rotacions en els espais d’estacionament, així com la concessió de zones blaves que cal acabar de concretar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El servei de l'R-13 i l'R-14 entre Lleida i Tarragona es recupera progressivament després de l'atropellament

VIMBODÍ

Acord d’augment salarial i vaga desconvocada de la recollida de brossa al Baix Ebre i Montsià

TORTOSA
societat

Controlat l’incendi que va obligar a tallar l’AP-7 i el TAV

agullana
societat

La cursa ‘Apaguem el càncer’ reuneix 1.200 participants

girona
MOBILITAT

Pla de busos de Renfe per suplir el tall de les obres a l’aeroport del Prat

barcelona
crisi migratòria

Tensió a la frontera de Ceuta per un intent d’entrada massiu de migrants

barcelona
trànsit

Primera prova de límit de velocitat a 100 km/h a l’autopista AP-7

barcelona
medi ambient

La temperatura del mar cau un grau però continua estan en dígits de rècord

barcelona
EMRPESA

150 empreses de Móra la Nova opten a les ajudes del fons nucelar

barcelona