Societat

Detinguts dos valencians d'estètica 'skin' per agredir dos gambians a Malgrat de Mar

Successos

Els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada del 27 de juliol a Malgrat de Mar (Maresme) Alejandro P. H. , de 25 anys, i Mario J. H. , de 36 anys, ambdós de nacionalitat espanyola, veïns de València i d'estètica skinhead, per agredir dues persones d'origen gambià. Els arrestats van intimidar amb una arma blanca les dues persones i les van agredir suposadament sense motiu aparent. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, la ràpida actuació dels agents va evitar l'agressió. Durant l'escorcoll als detinguts, els agents van comissar una navalla i un puny americà.

Al voltant de dos quarts de quatre de la matinada, una patrulla de paisà que feia tasques de seguretat ciutadana a peu per la localitat de Malgrat de Mar va veure com els joves gambians caminaven per l'avinguda dels Països Catalans i, en creuar-se amb un grup de persones d'estètica skin, els van començar a agredir mentre els amenaçaven amb una navalla. Les víctimes van ser arraconades contra un vehicle, i van quedar completament indefenses.

Els agents van adreçar-se ràpidament al lloc, es van identificar com a policies i van interceptar els dos presumptes agressors, que van quedar detinguts. Durant l'escorcoll, els agents van comissar una navalla i un puny americà.

Els detinguts estan acusats dels delictes contra l'exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques i amenaces i falta de lesions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.