Societat

El Festival Internacional de Cinema Eròtic de Barcelona es trasllada a Madrid

ZONA METROPOLITANA

L'organització del Festival Internacional de Cinema Eròtic de Barcelona (FICEB) ha decidit traslladar a Madrid la pròxima edició del certamen que reuneix cada any les últimes novetats del sector en matèria de consum i exhibició de la indústria del sexe. Concretament, la XVI edició del festival se celebrarà del 26 al 28 de juny a la Sala Fabril de la capital espanyola.

Així ho ha fet públic aquest dimarts l'organització del FICEB a través d'un comunicat on explica que la decisió de traslladar-se a Madrid ha estat motivada per la necessitat de buscar un nou emplaçament amb noves ofertes pel certamen després que se'ls restringís el contracte vigent fins l'any passat amb la Farga de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

Asseguren que actualment Madrid és la principal font de l'Estat pel que fa a novetats del sector per aquest motiu. El certamen es vol "obrir portes" al conjunt de Madrid, on a més de la Sala Fabril s'organitzaran altres activitats paral·leles en d'altres espais de la capital espanyola com presentacions de llibres, actuacions musicals o exposicions, entre d'altres.

L'organització explica que un cop considerades totes les opcions possibles han decidit traslladar el certamen a Madrid, avançar-lo al mes de juny en comptes del mes d'octubre com s'ha anat fent fins ara i concentrar-lo en tres únics dies per adaptar-se a les noves condicions. Tot i haver fet aquests canvis, però, l'organització ha volgut mantenir la marca de la fira amb el nom de Barcelona, FICEB, per mantenir el seu consolidat lloc com una de les fires internacionals més importants del sector de la indústria del cinema per a adults.

Amb tot, l'edició d'aquest any del festival tindrà un format diferent, en el qual s'està treballant actualment. En aquest sentit, els organitzadors asseguren que el festival mantindrà les mateixes fórmules d'exhibició firal de les darreres edicions, tot i que s'està estudiant noves fórmules d'exhibició i incloure també les novetats del sector en l'àmbit de les noves tecnologies, que a més es concentren majoritàriament a Madrid.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
sanitat

L’OMS declara el mpox emergència internacional de salut pública

barcelona
meteorologia

Protecció Civil manté l’alerta per pluges, que poden ser localment intenses

Barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

El dia més plujós des del temporal Glòria

CASSÀ DE LA SELVA

Més de 150 visualitzacions en els continguts de la nova app “Platges i litoral”

palafrugell
successos

Detingut a Lleida per l’estafa de l’estampeta

Lleida
medi ambient

La tempesta tropical Ernesto provoca fortes pluges a Puerto Rico

barcelona
política

Eduard Rivas s’acomiada de l’alcaldia d’Esparreguera

Esparreguera
PALAMÓS / CASSÀ DE LA SELVA

Naturalistes de Girona presenta al·legacions a diversos projectes de la demarcació

CASSÀ DE LA SELVA / PALAMÓS

L'ajuntament inverteix prop de 200.000 d’euros en millores en els centres escolars

lloret de mar