Societat

Mig milió d'usuaris han passat per l'estació del TGV del Camp de Tarragona durant el primer any de funcionament

CAMP DE TARRAGONA

El balanç del primer any de funcionament del TGV al Camp de Tarragona és 'molt positiu', segons el president de la Cambra de Comerç de Tarragona, Albert Abelló, qui ha assegurat que els 500.000 usuaris del TGV han superat 'amb escreix' les expectatives que hi havia. Una de les sorpreses ha estat el predomini de l'ús del TGV entre els empresaris, molt per sobre de l'ús que n'han fet els turistes que han visitat la Costa Daurada.

En aquest sentit, Abelló ha insistit en la necessitat de que el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, hauria d'informar en origen i donar a conèixer a madrilenys i saragossans que les platges que tenen més a prop són les de la Costa Daurada. Un any després de la posada en marxa, una de les preocupacions és que el pàrquing de l'estació, amb 600 places, s'està començant a quedar petit. Des de la Cambra s'ha assegurat que caldrà treballar per habilitar noves zones d'aparcament al voltant de l'estació i evitar així que els cotxes comencin a aparcar als vorals de la carretera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.