Societat

Sanitat crea un robot que informa els joves via Messenger sobre sexualitat i els riscos del'alcohol

Per parlar amb Robin, només cal agregar la direcció [email protected] als contactes de Messenger

El robot Robin, un assistent de Windows Live Messenger, es podrà agregar com un contacte per rebre informació i ajuda sobre qüestions relacionades amb la sexualitat i les malalties de transmissió sexual o el consum d'alcohol i els problemes que se'n deriven.

Aquest robot és un programa de software que dóna informació en temps real sobre qualsevol qüestió relacionada amb les sexualitat, les malalties de transmissió sexual o el consum d'alcohol. En una segona fase incorporarà respostes sobre prevenció en consum de drogues i tabaquisme.

Una de les eines més utilitzades pels joves a Internet és Windows Live Messenger, i per això el ministeri de Sanitat ha utilitzat aquesta via per informar-los de forma clara i directa dels riscos de l'alcohol i el sexe sense protecció i aclarir-los els dubtes que puguin tenir.

Per parlar amb Robin, només cal agregar la direcció [email protected] als contactes de Messenger. Aquesta és una eina especialment dirigida als joves entre 12 i 17 anys, el grup social que més visita Internet. De fet, segons els darrers estudis aquest sector dels joves passa una mitjana de 12,7h setmanals navegant per la xarxa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.