Societat

Figueres reforça els dispositius policials de la rambla arran d’una baralla

La Guàrdia Urbana de Figueres ha intensificat els reforços policials després que el dimarts a la nit hi hagués una baralla, segons informa l’ACN.

Jordi Masquef, l’alcalde del municipi, considera que va ser un “espectacle lamentable” i per això, ahir ja es van dur a terme dos dispositius policials, un a la tarda i un altre a la nit. Entre els dos dispositius, la Guàrdia Urbana de Figueres va posar 19 denúncies, 12 d’elles per consum d’alcohol a la via pública. Masquef ha anunciat a les xarxes que a la ciutat “no tot s’hi val” i per això condemna que alguns “es creuen amb impunitat de fer el que vulguin”.

La rambla de Figueres ha tornat a captar l’atenció mediàtica del municipi després que aquest dimarts a la nit fos l’escenari d’una baralla que s’ha viralitzat a les xarxes. En el vídeo es veu com dos joves es donen cops de puny i puntades de peu mentre una vintena de persones s’ho miren. L’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, ha condemnat la baralla i ha demanat disculpes als veïns. Per això, a través de les xarxes socials ha anunciat que han reforçat els dispositius policials de la Guàrdia Urbana.

A banda de les denúncies per consumir alcohol a la via pública, també en van posar tres per vehicles que circulaven amb el volum de la música massa alt, dos per portar arma blanca, una per tinença de substàncies estupefaents i finalment, dos més a patinets elèctrics que no respectaven la normativa de circulació. D’altra banda, la grua es va emportar un vehicle al dipòsit municipal perquè no tenia permís de circulació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia