Societat

El cadàver trobat dissabte a Deltebre sembla ser el del desaparegut al iot de la Costa Brava

Tot sembla indicar que el cadàver en avançat estat de descomposició que va aparèixer abans d'ahir a una platja de Deltebre (Baix Ebre) podria ser l'electricista britànic desaparegut l'11 d'abril passat quan es dirigia amb un iot cap a la Costa Brava.

Fins ara, la Guàrdia Civil ha trobat la documentació de Marck Jeffery a la jaqueta del cadàver. Jeffery, mecànic anglès de 35 anys, viatjava amb el propietari del iot, Daniel Rener Hostler, de 60 anys, que també va ser trobat mort.

La desaparició
Jeffery i Hostler van sortir el passat 11 d'abril del Port de Leucate (França) en direcció a l'Estartit (Alt Empordà) en el "White Angel", un iot d'uns 16 metres d'eslora que feia la seva primera travessia.

El vaixell tenia previst arribar a l'Estartit sobre les 19 h, l'últim contacte es va tenir sobre les 17h, i segons la investigació policial, ratificat amb l'informe forense, van patir un accident.

El vaixell, que es va omplir d'aigua, possiblement va seguir a tota màquina amb el rumb que tenia marcat fins que se li va acabar el carburant i va quedar a la deriva i va ser localitzat el 13 d'abril passat a les costes de Maó.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.