Societat

Els pares de Madeleine McCann neguen que tinguin intenció de fer una pel·lícula sobre la seva desaparició

Els pares de la nena britànica Madeleine McCann han negat que tinguin intenció de fer una pel·lícula sobre la desaparició de la seva filla, que va desaparèixer el maig de l'any passat a la regió portuguesa de l'Algarve, segons ha informat avui la cadena britànica BBC.

El pare de la nena, Gerry McCann, ha explicat al seu blog que les especulacions sobre la possibilitat que realitzin una pel·lícula "simplement són falses" i ha negat "categòricament" que s'ho estigui plantejant. No obstant, ha confirmat que s'han mantingut converses amb una empresa productora sobre un possible documental sobre el matrimoni.
Gerry ha explicat que ell i la seva esposa, Kate McCann, reben moltes propostes de projectes relacionats amb els mitjans de comunicació, de les quals només n'accepten "una petita proporció". "Cada proposta es valora per a saber si pot tenir un efecte positiu, tant directa com indirectament, en la recerca de Madeleine", ha afegit.

Així mateix, Gerry ha aprofitat per a censurar la forma en què alguns mitjans de comunicació cobreixen les informacions des que Kate i ell van ser declarats sospitosos formals en el sistema jurídic portuguès.

El documental
El portaveu dels McCann, Clarence Mitchell, va dir ahir que el mes passat es va mantenir una "discussió preliminar" amb la productora IMG sobre un eventual documental sobre els fets viscuts per la família des que la menor va desaparèixer.

Però Mitchell va precisar que la parella no va estar present a la reunió –encara que ell sí–, durant la qual es va plantejar convertir la successió de fets en una pel·lícula o en una sèrie de televisió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Mor Encarna Jordan, activista independentista, antifeixista i internacionalista

SOCIETAT

Menys incompliments sanitaris en els locals de tatuatges de l’àrea de Barcelona

Barcelona

L’Ajuntament denuncia per primer cop un fons voltor

girona
INFRAESTRUCTURES

Interromput el tren entre Sant Vicenç de Calders i Lleida per un descarrilament

El Vendrell
INFRAESTRUCTURES

Comencen les proves d’integració del tramvia entre Glòries i Verdaguer

Barcelona
HABITATGE

La FAVB celebra l’acord per construir de 1.800 pisos de protecció oficial

Barcelona
SERVEIS

A licitació sis autobusos híbrids de Tarragona per 3,6 milions

Tarragona
SERVEIS

Reforcen la Guàrdia Urbana amb 12 nous agents

Tarragona
La Jonquera

Autorització del parc eòlic Galatea, però només és administrativa

La Jonquera