Societat

Detenen una conductora sense carnet que es va fer passar per la seva cosina

Trànsit

Els Mossos d'Esquadra han detingut una jove conductora sense carnet que es va fer passar per la seva cosina per evitar ser sancionada quan la va parar la policia local de Manlleu (Osona) després de fer un gir antireglamentari.
Segons ha informat avui la policia catalana, la detinguda és Milouda H., de 21 anys, veïna de Vic (Osona) i d'origen marroquí, que es va fer passar per la seva cosina, Dounia B.H., que sí que té el permís de conduir.

Els fets van ocórrer el 10 de març a la tarda, quan una patrulla de la policia local de Manlleu que estava fent un control preventiu va parar el vehicle que conduïa Milouda H. perquè acabava de fer un gir prohibit.

Sense documents
En demanar-li la documentació, la conductora els va dir que no portava a sobre cap document i va afirmar que el seu nom era Dounia i que la propietària del seu vehicle era la seva cosina, que es deia Milouda H., ja que en realitat el cotxe estava a nom de Milouda H.

Amb les dades del padró, els agents van enviar una sanció administrativa a Dounia B.H., de 20 anys i veïna de Manlleu (Osona), que es va adonar que havia sigut denunciada per uns fets –conduir sense portar el permís i fer un gir prohibit– que en realitat no havia comès.

La dona va posar la situació en coneixement dels Mossos d'Esquadra i els va advertir que la seva cosina acostumava a fer-se passar per ella sovint.

Els Mossos van citar Milouda H. perquè declarés com a imputada, però ella no es va presentar i va ser detinguda, acusada d'un delicte d'usurpació de l'estat civil.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.