Societat

Un conductor drogat i sense carnet provoca un accident amb ferits en fugir de la policia

El consistori demana que la Fiscalia de Seguretat Vial actuï per acabar amb la “impunitat” d’un grup de multireincidents

La Policia Local de Manlleu ha enxampat un home per haver provocat un accident greu al passeig de Sant Joan del municipi. Els fets van tenir lloc dijous a dos quarts de dotze de la nit, quan un vehicle es va creuar amb una patrulla de la policia i va prémer l’accelerador per intentar fugir. Segons ha avançat l’ACN, els agents van identificar el conductor, un home amb el permís de conduir retirat, positiu en drogues i conegut de la policia. En l’intent de fugida, el conductor va xocar amb la vorera, va envair el carril contrari, va xocar amb un vehicle que anava en sentit contrari, i va acabar emportant-se per davant una cabina de la ONCE. El consistori demana a la Fiscalia de Seguretat Vial que actuï per acabar amb la “impunitat” d’un grup de multireincidents.

El conductor va donar positiu en drogues, conduïa amb el carnet retirat i el cotxe que conduïa no tenia ni assegurança ni la ITV al dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia