Societat

Banyoles convoca la 15a edició dels Premis Banyolí de l’Any

Els guardons es lliuraran el proper 22 de setembre en un acte a l’Auditori de l’Ateneu

L’Ajuntament de Banyoles convoca la 15a edició dels premis Banyolí de l’Any, que reconeixen aquells banyolins i banyolines que al llarg de l’any han portat el nom de la ciutat arreu. Els premiats es donaran a conèixer en un acte que se celebrarà el proper divendres 22 de setembre a l’Auditori de l’Ateneu, segons manifesta l’Ajuntament a través d’un comunicat.

Així mateix, els premis Banyolí de l’Any permetran posar de relleu la tasca que porten a terme persones, empreses, entitats o associacions de Banyoles i reconèixer-les públicament. Els guardons es lliuren en quatre categories: millor iniciativa social, millor iniciativa empresarial, trajectòria personal i banyolí de l’any.

Per la seva banda, l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha destacat que “un any més volem reconèixer públicament aquelles persones que han fet coses pel bé de la ciutat i que han portat el nom de Banyoles arreu”. Noguer ha fet una crida als banyolins i banyolines a votar per escollir el candidat al Premi Banyolí de l’Any per votació popular.

Per això, des d’avui dimarts ja està oberta la convocatòria per escollir les persones candidates a rebre el Premi Banyolí de l’Any. Per fer-ho, tothom qui vulgui pot participar en l’elecció del candidat o candidata enviant les seves propostes a través del web de l’Ajuntament de Banyoles o a través de l’aplicació mòbil del consistori. El termini de votacions estarà obert fins al proper diumenge 17 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.