Societat

Tallen temporalment la línia 3 del metro de BCN per un petit incendi

Transport

Des de les 08:54 hores d'aquest matí i fins les 09:18 hores, part de la línia 3 del metro de Barcelona ha estat aturada temporalment per la detecció de fum en part del seu recorregut.
En concret, i segons han informat fonts de Transport Metropolità de Barcelona, a les 08:54 hores del matí s'ha aturat la línia 3 del metro perquè "s'ha detectat fum entre les parades de Sants Estació i Plaça del Centre". En aquest moment, s'ha activat el protocol de seguretat, al qual estan obligats, que suposa tallar la circulació de combois en el tram afectat i a reclamar la presència i actuació dels bombers.

Aquestes mateixes fonts han indicat que a les 09:11 hores s'ha restablert el servei parcialment, tot i que amb la línia aturada entre les estacions de Mª Cristina i Plaça Espanya. Un tall que ve determinat per les estacions on els trens poden girar i fer el canvi d'agulles.

A un quart de deu s'ha restablert el servei després de comprovar que el fum havia estat provocat per un plàstic que hi havia a la via i que ja ha estat retirat. "Per petit que sigui el fum, TMB ha d'activar obligatòriament tot el protocol de seguretat", ha remarcat un portaveu de TMB.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.