Societat

La revetlla de Sant Joan se salda amb 233 ferits a Catalunya

Dels 233 ferits, 88 persones han estat ingressades i les altres han patit ferides de diversa consideració

La revetlla de Sant Joan a Catalunya s'ha saldat amb 233 ferits de diversa consideració, xifra que ha fet qualificar la nit de tranquil·la, tant pels Bombers com pels Serveis d'Emergències Mèdiques de la Generalitat.

Dels 233 ferits, 88 persones han estat ingressades i les altres han patit ferides de diversa consideració. 35 han patit amputacions o lesions traumàtiques, mentre que unes altres 12 han acabat la revetlla amb cremades greus, segons les dades del Servei d'Emergències Mèdiques de la Generalitat.

En total els hospitals catalans han ingressat aquesta nit com a conseqüència d'accidents relacionats amb la revetlla a 22 persones més grans de 18 anys i 66 menors. Els serveis d'emergències mèdiques han rebut 2.447 trucades al Servei d'Urgències Mèdiques, de la que 987 han correspost a la ciutat de Barcelona.

Els Bombers de la Generalitat, de la seva banda, han dut a terme més de 1.000 sortides durant la revetlla de Sant Joan i, en concret, entre les 3 hores de la matinada i les 8 hores, s'han rebut un total de 179 avisos. Des de les 18 hores de dissabte, les trucades van ser més de 7.900.

Al llarg de la revetlla de Sant Joan, els Bombers de la Generalitat tan sol han treballat en dos serveis destacats: un a Lleida i un altre en una masia a la Selva Camp (Baix Camp).

Prop de les 2:30 hores de la matinada un jove de 27 anys, Daniel LL. va patir una possible lesió medul·lar al llançar-se a una piscina d'una masia a Selva de Camp, pel que va ser ingressat en estat greu a l'hospital Joan XXIII.

A Lleida ciutat, una dona va haver de ser rescatada en estat greu perquè es va tirar pel balcó per escapar-se d'un incendi que s'hi havia declarat poc després de les set del matí a casa seva, el quart segona del número 14 del carrer Nord, al cremar un ventilador.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.